Рецепт Абрикосового пирога

Пухкий, пористий, солодкий та з кислинкою
Вам точно сподобається і стане улюбленим рецептом!

А за рецепт дякуємо Оксані Матвєєвій ♥️

Можна використовувати і персики, або будь-які інші сезонні фрукти ???

На форму 24 см:
  • 125 г м'якого вершкового масла;
  • 150 г нерафінованого цукру ванілін на кінчику ножа;
  • 4 яйця
  • 200 мл молока рослинного (можна розвести водою горіхову пасту NUTES)
  • 300-350 г просіяного борошна
  • 10 г розпушувача.

Масло збити з цукром, додати по одному яйця і продовжувати збивати, додати молоко та вкінці борошно з розпушувачем.

Круглу форму змастити олією. Залити половину тіста, зверху розкласти часточки фруктів. Потім заливаємо другу половину тіста і викладаємо абрикоси.
Запікати при температурі 180 градусів, приблизно 60 хвилин.

Смачного!