RAW каннеллоні з цукіні

Raw каннеллоні з цукіні з кремовою начинкою з тофу / сиру і пасти і соусом

Для каннеллоні:
  • Цукіні 2-3 шт, нарізаних вздовж тонкими смужками за допомогою овочерізки або овочечистки
  • Лимонний сік
  • Сіль

Для начинки:

Для соусу:
  •  2 свіжих томата
  • 2-3 половинки в'ялених томатів
  •  2 зубчики часнику
  • 1 ст л оливкової олії
  •  Сіль, щіпка орегано

Для «пармезану»
  •  Дрібно порубані 2-3 бразильських горіха
  • Прованські трави
  • Харчові активований дріжджі (nutritional yeast) для додання сирного смаку - 1/2 ч.л. (не обов'язково)

Щоб зробити каннеллони, розкласти смужки цукіні на плоскому блюді, присипати невеликою кількістю солі і скропити лимонним соком. Так вони стануть м'якше і будуть краще скручуватися.

Тофу добре розім'яти виделкою, змішати з пастою з бразильського горіху, приправити сіллю, перцем і травами, добре перемішати. Маслини нарізати дрібно і вмішати в тофу масу.

Томати свіжі і в'ялені збити в блендері з часником, оливковою олією, посолити, поперчити.

Взяти чотири смужки цукіні і покласти їх внахлест, щоб вийшов прямокутник.
Викласти 2 столові ложки пасти як показано на відео і згорнути смужки рулетом.

Таким же чином згорнути всі смужки цукіні. Із зазначених інгредієнтів пасти вистачає на 6-7 каннеллони.

Для «пармезану» змішати горіхову стружку з дріжджами.

Налити в тарілку трохи соусу і покласти в центр 3 каннеллони, присипати «пармезаном» з бразильських горіхів і подавати.

Смачного!
Відео-рецепт