Цвітна капуста бебі з мигдальною пастою фарширована грибами

Цвітна капуста бебі з мигдальною пастою фарширована грибами

Інгредієнти:
  • Невелика головка цвітної капусти
  • Коричневі печериці - 8-10 штучок
  • Цибуля - 1 головка середня
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Оливкова олія для смаження
  • Сіль, перець за смаком

Соус:
  • Мигдальна паста - 2 ст л
  • Фініки - 2 шт
  • Вода - 1-2 ст л
  • Сіль за смаком
  • Мигдальні пластівці для посипання

Приготування:
Капусту відварити у киплячій воді 3-5 хвилин. Підсмажити гриби з цибулею і часником. Все остудити.
У блендері приготувати соус - збити всі інгредієнти до однорідної густої, але текучої маси.

Капусту нафарширувати грибами, закладаючи їх в усі щілини між суцвіттями. Викласти капусту на деко, змастити пастою і присипати пластівцями. Випікати в розігрітій на 250 градусів духовці приблизно 5 хвилин.


Смачного ТОБІ!