Бельгійські вафлі


Інгредієнти:
  •  гречка зелена пророщена 500 гр
  • цукор кокосовий / тростинний 50 гр
  •  кокосова манна 50 гр
  •  рослинне молоко 50 гр
  •  лимонний сік 10 гр
  •  екстракт ванілі 1 ч.л.
  •  сода 1/2 ч.л.

Процес приготування:

Якщо гречка у вас ще не пророщена, готуємо: замочуємо на 8-10 годин водою, після зливаємо зайву рідину (якщо є), не промиваємо. Кокосову пасту розтоплюємо в разі потреби. Всі інгредієнти крім соди додаємо в блендер, подрібнюємо до однорідності. Додаємо соду, збиваємо ще раз.

Наливаємо тісто в розігріту вафельниці, залишаємо готуватися на 12-14 хвилин.
Поливаємо вафлі улюбленою горіховою пастою Nutes!

Смачного!