Батончики з Кокосовою манною

Інгредієнти:
 
  •  Кокосова манна 4 ст л
  •  Мед 1 чл
  •  Мигдальне борошно 50 г
  •  Кокосова стружка 1 ст л
  •  Вівсяні пластівці швидкого приготування 70 г
  •  Нарізаний мигдаль 30 г
  •  сіль
  •  Шоколад 100 г

Приготування:

На сухій сковороді прогріти вівсяні пластівці і різаний мигдаль до насиченого запаху.
У мисці змішати манну, стружку і мед, додати теплі пластівці і горіхи, дрібку солі.
Форму застрелити пергаментом, викласти суміш і утрамбувати.
Розтопити шоколад і розподілити по поверхні.
Остудити 20 хвилин в морозилці, потім перекласти в холодильник на півгодини. Розрізати на батончики.

Смачного!